blauw-rand4.png

THUISTIPS

Sta je op het punt zelf thuis een Silent Disco feest te organiseren? Dan hebben we hier de laatste tip voor je op een rijtje gezet.

1. Aansluiten & testen

Als je box in huis hebt gekregen test dan meteen de apparatuur. Wij controleren alle zenders & koptelefoons voor ze de deur uit gaan maar het blijft een combinatie van mensenwerk & techniek. Er kan op beide vlakken wat fout gaan.​

Model: zwart / zilver kastje

Model: raketje

Deze sluit je heel eenvoudig zelf aan. In de onderste aansluiting gaat de stroomtoevoer. In de aansluiting daarboven de meegeleverde geluidskabel, het andere uiteinde van de geluidskabel gaat in je muziek device. Zet als laatste stap een zender op kanaal 1, de tweede op kanaal 2 en de 3e zender op kanaal 3. 

2. Muziek tips

Het afspelen van muziek op je eigen RGB feestje is heel eenvoudig. Sluit je laptop of telefoon via de meegeleverde kabel aan op de zender. Zet het volume van je telefoon / laptop vol open, en speel je favoriete muziek! Heb je inspriatie nodig? Check  dan onze RGB Hits playlist.

🔈 Zet het volume van je telefoon / laptop vol open.

👩‍🎤 Meezingers doen het altijd goed.... Let maar op

🎵Check onze RGB Spotify lijsten

3. Deel je feest

Laat​ de wereld weten dat jou thuisfeestje de bom is! Tag ons op insta via @rgb.disco en gebruik de handel #RGBDisco. De leukste inzendingen maken altijd kans op leuke prijzen & kortingen!  

🤳  Tag ons via @rgb.disco

❤️  Gebruik #RGBdisco

🥇 Maak kons op leuke prijzen & kortingen!

Connect

Talk

Mail: info@rgbdisco.com

Whatsapp: 06-17071713

Phone: 088-7423400

Menu

Promo

© 2021 by RGB Disco b.v