RGB BAR Groningen 00005.jpg

RGB x NSN

RGB & Navigators Nijmegen organiseren samen op donderdag 11 februari een Silent Disco Huisfeet!

Mis jij ook de gezelligheid van een aovndje in de Villa? Op 11 februari gaat het NSN X RGB Silen Disco feest plaatsvinden. Tover je studentenhuis om tot silent disco en geniet de hele avond van de lekkerste hitjes verdeeld over twee kanalen. Het werkt heel simpel, bestel op deze pagina jullie RGB x NSN pakket. Het pakket kan op 11 februari bij ons aan de aan de Van Schaeck Mathonsingel worden opgehaald. Aansluiten en feesten maar!

1b-nsnstandaard-tekst.png
rgb-wit-icon.png
box2.png

Wat zit er in een pakket?

In het kleinste pakket zitten 3 koptelefoons & 2 zenders. Je kiest het aantal koptelefoons wat jullie nodig hebben op de product pagina. Hier kom je automatisch via het onderstaande 'bestel' deel.

Ophalen?

Je kunt jouw pakket op donderdag 11 februari tussen 13:00 en 17:00 ophalen bij de de Sociëteit aan de Van Schaeck Mathonsingel 10. 

> Kies bij het bestellen ook als verzendoptie 'Ophalen' i.p.v PostNL. De NSN pakketten kunnen alleen worden opgehaald! 

Terug brengen?
Het pakket moet op vrijdag 12 februari tussen vóór 12:00 weer worden ingeleverd bij de Sociëteit aan de Van Schaeck Mathonsingel 10.

Hoe werkt het betalen?

Deze Silent Disco avond is voor NSN leden. NSN raapt daarom de rekening op :)

> Kies bij het bestellen als betaaloptie 'op factuur'

Aalleen bestellingen van NSN-leden huizen worden in behandeling genomen!

Hoe zit het met de djs? 

Er komt een gezamenlijke interactieve NSN lijst die we samen gaan vullen en waarop gestemd kan worden. Verder krijgt iedereen een tweede zender waarmee zelf hitjes afgespeeld kunnen worden. Het worden dus twéé feesten in één!

Het werkt allemaal héél eenvoudig. Technische kennis is niet nodig. Het enigste wat je in huis nodig hebt is een laptop of telefoon om de muziek mee af te spelen. Easy peasy!

Bestel hier jouw RGB x NSN pakket

Geen product