Het motto van RGB is 'fun for all and all for fun'. En als dat komende tijd niet kan op festivals of in onze RGB Bar dan komen we met ons Curving The Flat feest wel naar jou toe. Of beter gezegd, naar jouw flat! Uiteraard op gepaste afstand maar minstens zo gezellig. Van Silent Disco naar Social Distance Disco. Met afstand het allerleukste feestje!

ONS MANIFEST

De aanleiding voor het Curving The Flat project laat zich makkelijk raden. Dankzij de coronacrisis zitten we met zijn allen aan huis gekluisterd en kunnen we in 2020 geen leuke feestjes en festivals bezoeken. Dus ja, dan komt het leukste feestje van het land wel naar jou. 

1. Doelstelling

Onze doelstelling is om een reeks Silent Disco events te verzorgen waarin bijzondere verhalen & architectuur één geheel gaan vormen met onze RGB vibe. Of beter gezegd; de flat maakt mede het feest.

2. Kosteloos Flat Feest!

Wij vragen voor deze flat-feesten geen verhuur fee en er is ook geen ticketverkoop. Wij verzorgen het event kosteloos. Inclusief dj's, apparatuur & handeling.

3. Mooie gebouwen

We zijn opzoek naar flatgebouwen die een mooi canvas vormen voor onze Silent Disco events. Dat als de schemering begint in te dalen en de led verlichting in de koptelefoons begint op te spelen er zich voor je ogen een heel bijzonder schouwspel voltrekt. Een dan met heel het gebouw ‘You Never Walk Alone’ zingen of van 'Links naar rechts' springen...

4. Mooie mensen

Bewoners​ maken een gebouw. Dus naast bijzondere architectuur kunnen ook bijzondere verhalen de basis vormen voor een bijzonder flat feest.

5. Voedselbank

We verkopen zoals gezegd geen tickets en vragen ook geen huurprijzen. Het is voor alle bewoners. Dus ook voor mensen die zich door de crisis genoodzaakt zien om te moeten bezuinigen. Deelname is gratis, achteraf wordt wel de mogelijkheid geboden voor een vrijwillige bijdrage die zeer gewaardeerd wordt. Van de totale opbrengst gaat 30% naar de lokale Voedselbank. Oftewel, een hele directe bijdrage aan diegene die in zwaar weer zitten!

MELD JE (FLAT) AAN

Wel zin in een goed feestje bij jou in de flat? Stuur ons jouw gegevens en verhaal door via onderstaand formulier en wie weet hebben we binnenkort samen met afstand het leukste feestje!

Contact gegevens 

Woningcomplex informatie

Vertel ons wat jullie gebouw speciaal maakt

STAY SAFE

Net als iedereen willen we graag weer uit de huidige lockdown situatie komen en de RIVM richtlijnen zijn daarom leidend. Enkele spelregels voor dit project.

  • Het is niet onze bedoeling om groepen mensen fysiek samen te brengen. Het maximaal aantal koptelefoons per appartement is altijd in lijn met de rivm voorschriften. 

  • De koptelefoons worden door 1 persoon per appartement opgehaald bij het mobiele pickup point en bij ontvangst moeten de algemene voorwaarden worden geaccepteerd die in lijn zijn met de rivm maatregelen.

  • Dj’s en organisatie moeten ten alle tijden in een veilige omgeving kunnen werken.

  • We zorgen voor de benodigde ontsmettingsmaatregelen.